Voor 12:00 besteld = morgen in huis!*
Gratis verzending binnen NL vanaf €75
Klanten beoordelen ons met een 9,1
Wereldwijde levering

Privacy verklaring

Daelmans Webshop, gevestigd aan Hunebedstraat 1 5342LK Oss, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.stroopwafels.com/

Hunebedstraat 1

5342LK Oss

+31(0)412671217

Persoonsgegevens die wij verwerken

Daelmans Webshop verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam (pas na starten bestelling)
  • Adresgegevens (pas na starten bestelling)
  • Telefoonnummer (pas na starten bestelling)
  • E-mailadres (pas na starten bestelling)
  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Betaalgegevens (pas na plaatsen bestelling)
  • Bankrekeningnummer ( pas na starten bestelling en als dit van toepassing is voor de betaling)
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via webshop@daelmansgroup.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Daelmans Webshop verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling;
  • Verzenden van onze nieuwsbrief;
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken;
  • Om goederen bij je af te leveren;
  • Daelmans Webshop analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren;
  • Daelmans Webshop volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte;
  • Daelmans Webshop verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Daelmans Webshop neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Daelmans Webshop bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig of wettelijk verplicht is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Alle gegevens, behalve jouw IP-adres, worden pas opgeslagen nadat deze op onze website worden ingevuld.

De enige persoonsgegevens die wij op papier bewaren zijn het adres, e-mailadres en telefoonnummer van klanten. Deze worden 7 jaar bewaard, zoals opgelegd de fiscale bewaarplicht.

Een uitgebreid overzicht van welke persoonsgegevens we waar opslaan en hoe lang kun je vinden onder het volgende kopje.

Delen van persoonsgegevens met derden

Daelmans Webshop deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Daelmans Webshop blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Daelmans Webshop jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Verwerker en landGegevensDoelBewaartermijn
SendCloud – NederlandAlleen bij bestelling
Naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer
Nodig voor het verwerken en verzenden van de bestelling1 jaar
Pay.nl – NederlandAlleen bij bestelling
Naam, adres, e-mailadres, IP-adres, bankrekeningnummer
Nodig voor het verwerken en verifiëren van de betalingBankrekeningnummer en klantnaam bewaard volgens termijn van DNB. Overige gegevens worden na 13 maanden verwijderd.
MailChimp – VSAlleen bij inschrijving
E-mailadres, naam en IP-adres
Gebruikt voor het verzenden van nieuws, kortingen en actiesMax. 1 week na uitschrijven
HelpScout – VSAlleen na bestelling of op initiatief van klant Naam, e-mailadres en alles wat in klantcontact wordt genoemdNodig voor het bieden van klantenservice1 jaar
Dealer4Dealer – NederlandAlleen bij bestelling
Naam, adres, e-mailadres
Nodig voor het verwerken van de bestellingGegevens worden alleen doorgestuurd naar Exact, niet opgeslagen
Exact – NederlandAlleen bij bestelling
Naam, adres, e-mailadres, IP-adres, bankrekeningnummer
Nodig voor het verwerken van de betaling7 jaar na laatste bestelling
Kiyoh – NederlandAlleen na bestelling
E-mailadres
Nodig voor het versturen van een uitnodiging voor een reviewMaximaal 3 maanden

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Daelmans Webshop gebruikt functionele, analytische en tracking cookies (marketing / advertentie cookies). Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Daelmans Webshop gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

CookieNaamFunctieBewaartermijn
Google analytics__utmaOnderscheiden van gebruikers en sessies2 jaar
__utmbBepalen van nieuwe sessies/bezoeken30 minuten
__utmzOpslaan van de verkeersbron of campagne6 maanden
_gaOnderscheiden van gebruikers2 jaar
_gidOnderscheiden van gebruikers24 uur
_gatControleren van request rate (geen data)1 minuut
Google AdWords_gac_Opslaan van verkeersbron of campagne en meten van conversies vanuit AdWords90 dagen
MailChimpmc_cidOpslaan van MailChimp campagne ID waar gebruiker vandaan komt6 maanden
mc_eidOpslaan van MailChimp email ID waar gebruiker vandaan komt6 maanden
MCPopupClosedOnthoudt of de gebruiker eerder al eens de popup/slide-in van MailChimp heeft gesloten1 jaar
Bing Ads_uetsidOpslaan van verkeersbron of campagne en meten van conversies vanuit Bing AdsTot einde van de sessie

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Daelmans Webshop en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar webshop@daelmansgroup.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Daelmans Webshop wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Daelmans Webshop neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via webshop@daelmansgroup.com.

Geen producten in je winkelmand.